3 bolt, 3 felhasználási terület

Az illatosítás, és az illatok alkalmazása különböző vállalkozásokban más-más szerepet tölthet be!
Íme 3 elégedett ügyfél, és 3 különböző felhasználási terület:

 

Antik ArtCore

Nagy öröm számunkra, hogy szintén minket választott a Falk Miksa utcában az Antik ArtCore! Egy kellemes cédrus illattal varázsolják élővé a bemutatóterem hangulatát.

A cédrusfa illata mintha kiragadna bennünket a betonrengeteg jellegzetes, városi szagából, és otthonos, elragadó, jellegzetes hangulatot kölcsönöz az egész kiállításnak.

A REIMA S550 készülék letisztult, modern formája gyönyörű kiegészítője akár egy kiállításnak is, és jól megfér egy asztalon a kiállított műremekekkel – ahogyan a képen is láthatjuk.

Martinus Könyvkiadó

A Martinus Könyvkiadó üzletében a látogatókat egy finom karácsonyi illat fogadja!
Gondoljon bele, hogy az igazi karácsonyi hangulat megidézésével hogyan idézheti fel a meghitt családi légkört, ahol a szeretetet ajándékozással fejezzük ki egymás iránt!
Idézze meg Ön is üzletében a karácsony legeredetibb hangulatát!

Style Center by Müller Mónika

Móniék az alagsori bemutatóterem pinceszerű levegőjével küzdöttek. Egy friss, szagsemlegesítőt tartalmazó illattal segítettünk feldobni az alacsony légmozgású teret!

Sokszor a pincehelységek, vagy szuterének enyhe, dohos illatával nem érdemes megküzdeni, vagy teljesen megszüntetni – a szagsemlegesítővel kombinált plüssös illat jól idomítja, és barátságossá, meleggé, kuckóssá teszi az eredetileg rideg, nedves illatokat.