Az illatosítás jelentősége 26 bolttípus esetén – 2. rész

Mit válthat ki egy könnyed illatfelhő?…

  • növeli a vásárlási kedvet és ezáltal a forgalmat
  • meghatározó versenyelőnyt jelent
  • semlegesíti a kellemetlen szagokat és javít a levegő minőségén
  • több figyelmet ébreszt a vásárlókban és látogatókban
  • pozitívan hat az ügyfelek hozzáállására és hűségre
  • motiválja dolgozóit és javítja a munkahelyi légkört
  • növeli a teljesítményt és a kreativitást

Ezek segítségével pont egy orrhosszal kerülhet a konkurencia elé!

Gyógyszertár

A hagyományos fenyő vagy eukaliptusz illat már nem a kívánt hatást váltja ki az emberekből. Bízzon tapasztalatainkban, és válasszon bátran az új irányzatok közül! Hasonlóan egy aromaterápiához, egy nyugodt, kellemes érzés keríti hatalmába az ott tartózkodókat. Ennek eredményeképpen – mint azt számos ügyfelünk is megerősítette – nő a gyógyszertárban eltöltött idő, illetve mivel az ügyfelek jól érzik magukat, türelmesebbek is lesznek.

Fogorvos

Nem csak a dental fóbiások számára lehet kellemetlen az eugenol és egyéb összetevők jellegzetes szaga. Egy megfelelő, szagsemlegesítővel kombinált illat segítségével már a rendelőbe lépve felszabadíthatja betegeit a beidegződő, kellemetlen érzés alól.
A váró tökéletes kiegészítője lesz az illatmarketing, hiszen erősítik az emberekben a nyugalmat, türelmet, és komfortérzetüket.

Fürdőszoba stúdió

A burkolók és belsőépítészek kiváló munkát végeztek. A legdivatosabb csempék és szaniterek díszítik üzletét, modern zuhanyzók és kádak töltik ki a teret. Sőt, egy Wellness sarok is található a kiállító teremben, ami hívogatja az ügyfeleket. De valami még hiányzik… Egy megfelelő illattal felteheti az i-re a pontot! Mivel mindenből a legjobbat választotta, itt miért kötne kompromisszumot? Ideális illóolaj keverék a Wellness, Szauna részlegre, mintha működnének. A készüléket elhelyezheti a tanácsadók asztala környékére, ami még az új katalógusok jellegzetes szagát is semlegesíti.

Konferenciaterem

A klimatizált termekben sokszor nem lehet csak úgy kinyitni az ablakokat és szellőztetni, beengedni a friss levegőt. Egy speciális, könnyed illatkompozícióval növeljük a koncentrációt, a hallgatóság befogadóképességét, és csökkenthetjük a stresszt, feszültséget előadó- illetve konferenciatermekben. A megfelelő illatkompozíciók segítségével megelőzhető a fáradtság és a koncentráció hullámzása. A résztvevők ennek köszönhetően hosszabban tudnak összpontosítani, jól érzik magukat, és elégedettebben távoznak. Kedvező hatást gyakorol a helyszín és a rendezvény értékelésére is!

Idősek otthona

A jó illatú folyosók, szobák, közösségi és nappali szobák éppen olyan fontosak, mint a vizesblokkok szagmentessége. Ez összességében sokat javít a lakók és gondozók körülményien, valamint az otthon látogatók általi megítélésén. Mindemellett javítja a pszichikai jóllétet is. Azon területeken, ahol kiemelkedő szagterhelés jelentkezik, külön megoldással állunk rendelkezésükre. A legtöbb illatunk tartalmaz egy molekuláris szagsemlegesítőt, mely nem csupán rövidtávon elfedi, hanem tartósan megszünteti a szagokat. A lakók rokonai, az idősek maguk, és az ápolók is hálásak lesznek a levegő minőségének ilyen módú javításáért. Mert ahol jó illat van, ott szívesebben tartózkodunk, és kellemesebbnek ítéljük meg a környezetet!

Iroda

Majdnem mindenki ismeri azt a jellegzetes délutáni fáradtságot, amikor megtörik a nap íve. Alábbhagy a motiváció, lankad a figyelem. Ezen sok esetben nem segít már egy csésze kávé. Köztudott, hogy az elhasználódott, rossz levegő hatással van a kollégák teljesítőképességére, hangulatára. Egy megfelelő illatkompozíció feldobja a légkört, csökkenti a teljesítményromlást és a stresszt. A kiegyensúlyozottabb munkakörnyezetnek köszönhetően sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni, ráadásul még attól sem kell majd tartanunk, hogy balesetveszélyes gyertyákat gyújtanak.

Optika

Majdnem minden ismert Designer márkának van a ruhák, parfümök, ékszerek mellett egy saját illat kollekciója is. Emelje üzletét a konkurencia fölé, és illatosítsa be az üzletét egy elegáns Designer illattal! Szinte észrevétlenül emelheti még egy szinttel a luxus irányába a boltját. Az illatoknak köszönhetően, ha többet is kell várniuk a vendégeknek, kiegyensúlyozottabban és türelmesebben teszik azt!

Konyhastúdió

Dobja fel a stúdió terét egy jól megválasztott illattal! Bizalmat ébreszt, jó közérzetet biztosít, és hosszabb tartózkodásra bírja látogatóit. Ez idő alatt egy kellemes atmoszférában tudja megtervezni ügyfele álomkonyháját! Legyen szó egységes illatról, vagy nagyobb terület esetén sziget illatosításról, segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást. Üde környezetet teremthet a REIMA természetes gyümölcsillat kollekciójával. A fém és üveg által dominált konyhákat friss fűszerek illatával dobhatjuk fel, a rusztikus stílushoz sütemény, kávé, vagy édeskés, otthoni illatok dukálnak. Hogy még élőbbé változtassuk a kiállítóteret, játszhatunk zöld tea, eperkrém, vagy étel illatokkal is. Tegyen egy próbát, varázsolja el ügyfeleit, és segítsen nekik még jobban elképzelni álmaik konyháját a helyszínen!

Műszaki áruházak

Az üzletbe lépve mind a látványvilágban, mind akusztikailag komoly impulzus éri a látogatót. Képzelje el, ahogy egész nap finom kávéillat lengi körül a kávégépeket, a fehéráru részleget frissen mosott ruha illata lengi be, a CD / DVD osztályon egy kellemes egyedi illat bírja vásárlóit maradásra, válogatásra. Egy csekély ráfordítással könnyedén kiemelhet bizonyos árucsoportokat, rájuk irányíthatja vásárolói figyelmét, növelheti az üzletben tartózkodás idejét, ezáltal növelheti a forgalmat!