Üzleti használat

Avagy milyen illatot javaslunk az üzletébe?

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Hogyan működne nálam? Miért érdemes illatosítani az én iparágamban?

A jó illat jó hangulatba hozza az embereket, a jó hangulat pedig nagyobb vásárlási hajlandóságot eredményez. Ennyire egyszerű.

Minden területen könnyedén bevethető az illatok varázsa az élmény fokozására, ügyfélelégedettség növelésére, illetve egyéb hatássokkal. A tudástárunkban számtalan példával szolgálunk konkrét üzletek kapcsán, mint pl. benzinkút, szépségszalon, utazási iroda, lakberendezés, fitnesz stúdió, fogorvos, ékszerbolt…

A teljes listát Tudástárunkban tekintheti meg:

Tovább a tudásközpontra

Cégünk az előzetes becsült ajánlat elfogadása után lehetőséget biztosít egy ingyenes és kötelezettségmentes tesztre üzleti ügyfelei számára.

A teszt célja, hogy az ügyfél valós körülmények között tapasztalhassa meg az illatmarketing előnyeit, valamint, hogy ki tudjuk választani az ideális készüléket, annak helyét, beállításait.

Ezen paraméterek alapján készítünk egy pontosabb ajánlatot.

Készülékeink bérelhetőek, illetve meg is vásárolhatóak. Árainkat a Katalógusban találják meg.

KATALÓGUS

A TECHNOLÓGIA AZ ILLATMARKETING MÖGÖTT

Hogyan kerülnek az illatok a légtérbe?

Készülékeink az illatanyagok az un. mikro-porlasztás segítségével, melegítés és különféle hajtógázok segítsége nélkül, rendkívül apró részecskékre bontva juttatják a légtérbe.

 Ennek köszönhetően rendkívül sokáig és egyenletesen képesek lebegni, nem hagynak nyomot a felületeken. Az illatosítás történhet közvetlenül a légtérbe juttatott illatanyaggal, vagy a légtechnikára csatlakozva is. Készülék választékunknak köszönhetően könnyedén találunk megoldást néhány tíztől több ezer négyzetméteres területek illatosítására. A helyszín adottsága határozza meg az ideális készülék típusát.

Tudásbázisunkban részletesebben olvashat arról, milyen technológiák adaptálásával működnek készülékeink.

Tudásközpont

Gyümölcs

Természetes és virágillatok

Illóolajok keveréke

Illat kompozíciók

Parfüm illatok

Orientális, fás, bőr

Légies, tengeri

Étel-ital

Szezonális és karácsonyi

Tekintse meg, hogy az egyes területekhez
mely illatokat javasoljuk!

Tovább a tudásközpontra