Vírusölő, antibakteriális illatok

Széleskörűen kutatott és bizonyított, hogy némely természetes, tiszta illóolajnak csíraölő, vírusölő és antibakteriális hatása is van. Az illóolajak erősítik az immunrendszert, támogatják az egészséget és javítják a közérzetet is!

Hogyan csökkentsük a kórokozók számát a levegőben?

Tények: egy fenyőerdő esetén 1 köbméter levegőben kb. 5 kórokozó található, egy városi iroda esetében ez a szám 20 000, az iroda szőnyegén 9 millió is lehet!

Ahhoz, hogy a kórokozók koncentrációját csökkentsük, fontos már a levegőben felvenni ellenük a harcot. Különösen igaz ez a nagy látogatottságú terek esetén.

Tudományosan alátámasztott tény, amennyiben a levegőt megfelelő és 100%-os tisztaságú illóolajjal kezelik, jelentősen csökken a benne található vírusok, baktériumok és gombák száma. Ezen felül kellemes illatuknak köszönhetően közérzetjavító hatásuk is.

Cégünk Parfümőre, Jens E. Reißmann az utóbbi hónapokban, saját laborunkban új illatkompozíciókat alkotott meg, felhasználva több természetes illóolajat, melyek bizonyítottan antibakteriális, vírus és gombaölő hatásúak.

 Ezek a különleges illatok mostantól elérhetőek:

DYNAMIC FLOW:

Igazi vírusölő, narancsos, frissítő, vitalizáló, hűsítő illat.

LIVING MIND:

Illóolajak és fenyő elegye gyümölcs és további vírusölő komponensekkel.

PURE HARMONY:

Levendula és gyümölcsök harmonikus elegye nem csupán hatékony vírusok és baktériumok ellen, de ellazítja a testet és a lelket is.

NATURAL POWER:

Erőteljes és élénkítő: így jellemezhető ez a vírusölő és antibakteriális illat, mely 100%-ban illóolajakból áll (pl: teafa, zsálya, citrom, stb.)

A kompozíciók a modern REIMA AromaStreamer készülékek segítségével tisztán, mikro-porlasztással, egyszerűen a lebegőbe juttathatóak, aminek köszönhetően az illóolajok hatása és illata sem sérül.