Területektől függően eltérő illatokat javaslunk felhasználásra. A lényeg természetesen az, hogy Ön és ügyfelei is jól érezzék magukat a helyiségben, viszont néhány jellegzetes illat alkalmazása bizonyítottan jobb eredményeket produkálhat.

Alább következzen a lista:

Konferenciaterem

Milyen örömteli hír egy kávészünet, főként, ha a hallgatóság figyelme lankad. A klimatizált termekben sokszor nem lehet csak úgy kinyitni az ablakokat és szellőztetni, beengedni a friss levegőt. Ráadásul éppen a tiszta, légkondicionáló által szűrt levegőben nincs már semmi élénkítő, aromatizáló. Steril, mint a desztillált víz. Azonban nem lehet állandóan kávészünetet tartanai. Ebből kifolyólag elengedhetetlen, hogy speciális, könnyed illatkompozíciókkal növelje a koncentrációt, a hallgatóság befogadóképességét, és csökkentse a stresszt, feszültséget előadó- illetve konferenciatermeiben. A megfelelő illatkompozíciók segítségével megelőzhető a fáradtság és a koncentráció hullámzása. A résztvevők ennek köszönhetően hosszabban tudnak összpontosítani, jól érzik magukat, és elégedettebben távoznak. Kedvező hatást gyakorol a helyszín és a rendezvény értékelésére is!

Irodák

Majdnem mindenki ismeri azt a jellegzetes délutáni fáradtságot, amikor megtörik a nap íve. Alábbhagy a motiváció, lankad a figyelem. Ezen sok esetben nem segít már egy csésze kávé. Köztudott, hogy az elhasználódott, rossz levegő hatással van a kollegák teljesítőképességére, hangulatára. Egy megfelelő illatkompozíció feldobja a légkört, csökkenti a teljesítményromlást és a stresszt. A kiegyensúlyozottabb munkakörnyezetnek köszönhetően sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni.

Bank és biztosítás

Nem számít hol és mikor – az első benyomás mindig számít! Különösen igaz ez egy Bank, vagy más pénzügyi intézet bejáratára, ügyfélvárójára, ahol egy ideális illattal növelheti a bizalmat intézménye irányába, kellemesebbé teheti az ott töltött időt, jobb hangulatot és kellemesebb atmoszférát varázsolva.

A szagok és illatok közvetlen hatással vannak az emberek érzelmeire, kognitív folyamataira és reakcióikra. Az ügyfelek sokáig megőrzik őket tudatukban, éppen ezért egy természetes, lágy illatot javaslunk a tanácsadó irodákba.

Egy igen alábecsült, de nagyon fontos terület az önkiszolgáló rész. Ezek gyakran ablaktalan terek, gépekkel megtöltve. Ebben a térben találkozik az összes ügyfél, pl. az ebédszünetét töltő ács, aki egész délelőtt a napon izzadt, a bevásárlóközpontból kiszaladó, egyenleget ellenőrző kozmetikussal. Itt a szagsemlegesítő illatkompozícióink segítségével egy mindenki számára kellemes teret tudunk biztosítani.

Minden terület jellemzőihez megfelelően kínálunk megoldást, keressen minket egyedi megoldásokért és illatokért!

Utazási iroda

Ha valaki belép egy utazási irodába és egy kellemes, nyaralásra emlékeztető illatot érez, azonnal „elrepíti” egy másik országba. Míg egy pékségnél adott a finom kenyér illata, a katalógusok nem tudják felébreszteni ezt az érzékszervünket. A Reima segítségével könnyedén teljessé teheti szolgáltatását, hiszen ügyfeleit akár egy tengerparti illattal vagy az egzotikus gyümölcsök illatával fogadhatja, ami felébreszti az emberekben az utazás örömét és vágyát.

Fodrászat és Szépségszalon

Egy kis várakozás a fodrásznál vagy a szépségszalonban kellemesen is eltölthető egy magazin és egy kávé társaságában. Ennek persze előfeltétele a megfelelő környezet, amihez hozzátartozik a jó illat is. Sajnos a hajfestékeknek, körömlakkoknak, stb. van egy kellemetlen szaga. Egy harmonikus hangulatillat segítségével azonban könnyedén javítható a szalonban töltött idő és élmény minősége, exkluzívabb bánásmódként érzékelik, amiért hálásak lesznek ügyfelei.

Bútoráruház

Ha ügyfeleit már belépéskor egy kellemes illat fogadja, nő az élményhatás és a vásárlási kedv. Fogadhatja őket egy kellemes kávéillattal, ami rögtön a kávézó felé invitálja őket, hogy kényelmesen időzzenek az áruházban. A sziget illatosításnak köszönhetően különféle illatokat varázsolhat az új trendbútorokhoz, amik felkeltik a vásárlók figyelmét. Párhuzamosan felerősítheti a meglévő bőr illatot az exkluzívabb bútorok környezetében. Az illatainkba kevert szagsemlegesítőnek köszönhetően megszabadulhat az új bútorokra jellemző csomagolás, ragasztó, és egyéb anyagok szagától is. Egy profi illatosítási megoldással elégedettebb és több ügyfelet tudhat magáénak!

Konyhastúdió

Dobja fel a stúdió terét egy jól megválasztott illattal! Bizalmat ébreszt, jó közérzetet biztosít, és hosszabb tartózkodásra bírja látogatóit. Ez idő alatt egy kellemes atmoszférában tudja megtervezni ügyfele álomkonyháját! Legyen szó egységes illatról, vagy nagyobb terület esetén sziget illatosításról, segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást. Üde környezetet teremthet a REIMA természetes gyümölcsillat kollekciójával. A fém és üveg által dominált konyhákat friss fűszerek illatával dobhatjuk fel, a rusztikus stílushoz sütemény, kávé, vagy édeskés, otthoni illatok dukálnak. Hogy még élőbbé változtassuk a kiállítóteret, játszhatunk zöld tea, eperkrém, vagy étel illatokkal is. Tegyen egy próbát, varázsolja el ügyfeleit, és segítsen nekik még jobban elképzelni álmaik konyháját a helyszínen!

Fürdőszoba stúdió

A burkolók és belsőépítészek kiváló munkát végeztek. A legdivatosabb csempék és szaniterek díszítik üzletét, modern zuhanyzók és kádak töltik ki a teret. Sőt, egy Wellness sarok is található a kiállító teremben, ami hívogatja ügyfeleit. De valami még hiányzik… Egy megfelelő illattal felteheti az i-re a pontot! Mivel mindenből a legjobbat választotta, itt miért kötne kompromisszumot? Ideális illóolaj keverék a Wellness, Szauna részlegre, mintha működne… Egyedi karakter a tanácsadatók asztala környékére, ami még a friss katalógusok jellegzetes szagát is semlegesíti… Miért ne? Próbálja ki, hogy milyen sokat számít!

Szálloda

Egy szálloda fő erényei közé tartozik a vendéget fogadó légkör, a szolgáltatások sokfélesége és a kiszolgálás minősége. Ehhez hozzátartozik a megfelelő megvilágítás, a figyelmes személyzet, zene és hőmérséklet is. Ezt egészítheti ki egy megfelelő illattal, hogy még több érzékszervet stimulálva érjük el azt, hogy a vendégek kiválóan érezzék magukat.

A vendégeket már a recepciónál egy „Warm Welcome” illat fogadja, melyet a szálloda stílusának megfelelően választunk ki, így gondoskodva az első benyomás még kellemesebbé tételéről. Választhatunk egy jellegzetes illatot a folyosók aromatizálásához is, de a szobák exkluzivitása is emelhető illatainkkal, amelyek ráadásul egy speciális szagsemlegesítőt is tartalmaznak. A jól megválasztott illatok pozitív érzelmeket ébresztenek, bizalmat és biztonságérzetet adnak, erősítik a kötődést és otthonosabbá teszik a szállodát. Mivel az illatok emlékeinkkel közvetlenül állnak kapcsolatban, megszépítik az ott tartózkodást, és a kellemes élményeknek köszönhetően meg inkább visszatérő vendégekké válnak.

A megfelelő aromatizálás fontos a többi szolgáltatási területen is, mint a fitnesz, ahova energetizáló – szagsemlegesítő, a wellness részlegeken, ahova relaxáló, illetve a konferenciatermekbe, ahova fókusznövelő illatokat kínálunk.

Készülékeink és illataink sokfélesége a garancia arra, hogy minden körülményhez megtaláljuk a tökéletes megoldást, néhány négyzetmétertől a több ezerig.

Fitnesz stúdió

Nagyon kevés kell hozzá, és máris egy orrhosszal a konkurencia elé kerülhet! Nem mindig a legjobb ár, a legsportosabbnak gondolt ajánlat vagy a legújabb kondi gépek számítanak, a legfontosabb, hogy a vendégek jól érezzék magukat, szívesen és gyakran járjanak, valamint tovább ajánlják a helyet másoknak is! Ha a megfelelő fényt, színeket, zenét és hőmérsékletet kiegészíti egy illat is, tökéletessé teszi vele a hely atmoszféráját. Mind a tagok, de főként a próbaalkalomra érkezők értékelni fogják a recepciónál érezhető energiát és vitalitást, melyet a hely az illatok segítségével sugall.

A terem azon részén, ahol az emberek edzenek, egy friss, motiváló illat gondoskodik a megfelelő edzés hangulatáról, egyidejűleg semlegesítve az esetlegesen előforduló testszagokat. Ez az öltözőkben is jelenthet problémát, cégünk erre is kínál professzionális megoldást. Gondoskodjon róla, hogy a mosdók és öltözők is mindig jó illatúak legyenek!

Amennyiben van masszázs, wellness vagy szauna részlege is, oda is tudunk megfelelő illatokkal szolgálni. Tekintse meg ehhez a Wellness és Spa ajánlásainkat!

Uszodák és termálfürdők

Se a hideg, se a rossz idő nem okoz gondot egy uszodának, élmény- vagy termálfürdőnek. Az időjárástól függetlenül, kellemes hőmérsékletben élvezhetik a vendégek a sokféle élményt és szolgáltatást. Sajnos a zárt térnek akad hátránya is, például néhol előfordul, hogy érezhető a klór szaga, vagy az öltözőkben a testszag. Ez negatív hatással van arra a kiváló élményre, amit egy ilyen létesítmény biztosítani tud.

Modern, professzionális térillatosító készülékekkel azonban gondoskodnak róla, hogy már a létesítménybe lépve megragadja a látogatókat, és ellássa őket egy jó hangulattal. Ha emellett még az öltözőkben is jó illat van, valamint a relaxáló részeken természetes illóolajok gondoskodnak a nyugalom kiegészítéséről, könnyen tökéletessé varázsolható vendégei napja. Hiszen itt is érvényes: ahol jó illat van, szívesebben tartózkodunk, kedvezőbben ítéljük meg a környezetet és gyakrabban visszatérünk!

Vendéglátás

Mint oly sok más helyen, egy étterembe belépve is az első benyomás határozza meg leginkább, hogy jól fogjuk-e ott érezni magunkat, vagy sem. A vendéglátóiparra különösen jellemző, hogy nincs második esély! Mindegy melyik stílust képviseli a hely, egy megfelelően kiválasztott és ideálisan adagolt illat kiegészíti a hangulatot. Nem csak a bejárat környéke és az étkező rész illatosítható például egy friss, gyümölcsös illattal, de a többi teremhez és a teraszhoz is választatunk külön karaktert, akár eseményhez, évszakhoz vagy alkalomhoz illően. Bizonyos esetekben egyes illatainkban található szagsemlegesítő is segít a megfelelő atmoszféra kialakításában, akár a mellékhelyiségekben is, hiszen sokan az alapján is értékelik az éttermeket. A fő cél, elégedett és visszatérő vendégek.

Wellness és Spa

Az összes Wellness létesítmény vendégközpontú, és az a fő cél, hogy a látogató jól érezze magát, kiszakadjon a hétköznapi stresszből, és kényeztesse testét, lelkét különféle masszázsok, hangulatos zene és fények között. Ahhoz, hogy teljesen át tudja magát adni a pillanatnak, elengedhetetlen része, hogy egy megfelelő illat segítségével segítsünk a pillanat megragadásában. Legyen szó a szauna részlegről, ahol különféle illóolajakat kevernek a szeánszok alkalmával a vízbe, vagy a masszázs részlegről, ahol szintén hangulathoz igazított illatokkal kényeztetik a részvevőket. Az illatok igény szerint lehetnek élénkítőek, relaxálóak vagy üdék is. A modern, hangtalan készülékeink segítségével gyorsan, mellékhatások nélkül és egyszerűen éri el a kívánt légkört.

Gyógyszertár

Receptek, betegség, sorban állás: a gyógyszertáraknak általában nem adódik meg a legideálisabb kiinduló helyzet egy harmonikus ügyfélkezeléshez. Sokat segít ezen a gyógyszertár kialakítása, a munkatársak szakmaisága illetve néhány apró ajándék, figyelmesség. Az élmény kiteljesítéséhez azonban érdemes olyan eszközökhöz nyúlni, amit a versenytársak nem használnak, illetve az online versenytársak nem is tudnak bevetni! Ebben segít a REIMA, professzionális hozzáállással és illat portfólióval.

Egy megfelelő illat segítségével kellemesebbé tudja varázsolni ügyfelei részére a gyógyszertárban töltött időt. De ne essen abba a hibába, hogy egy klasszikus „egészségillatot” választ! A hagyományos fenyő vagy eukaliptusz illat már nem a kívánt hatást váltja ki az emberekből. Bízzon tapasztalatainkban, és válasszon bátran az új irányzatok közül! Hasonlóan egy aromaterápiához, egy nyugodt, kellemes érzés keríti hatalmába az ott tartózkodókat.  Ennek eredményeképpen nő a gyógyszertárban eltöltött idő, illetve mivel az ügyfelek jól érzik magukat, türelmesebbek is lesznek.  A türelmes ügyfeleknek pontosabb tanácsadást adhatnak a szakértő kollegák, ezáltal még elégedettebbek, fogékonyabbak lesznek, illetve több kiegészítő terméket is hajlandóak megvásárolni (mint pl. vitaminokat, nyitottak lesznek a recept nélkül kapható természetes, homeopátiás termékekre, stb.) A kiszolgálás egy nyugodt, természetes légkörben történik, ennek köszönhetően jó emléket kapcsolatnak a vásárláshoz, és gyakrabban vissza is térnek. Az ügyfelek legközelebb is nagyobb választják az Ön gyógyszertárát, ha csak vitaminra, vagy egy gyógysamponra van szükségük!

Orvosi rendelők

Általában az orvosnál mindig várni kell, sok ember néz szembe a rá váró vizsgálatokkal, félelmével. Ezen a helyzeten könnyen segíthet egy illattal, ami kellemesebbé varázsolja a betegek hangulatát, így nem nyomasztja őket annyira várakozással töltött idő. Már a helyiségbe való belépéskor sokat javíthat az érzésen, ha egy profi megoldás semlegesíti a tipikus szagokat, melyek a gyógyszerekre, orvosi eszközökre jellemző. Ugyanígy semlegesíti a várakozók esetleges szagát, legyen az testszag a melegben, vagy eső áztatta ruhák szaga. Az általunk javasolt illatok szagsemlegesítője észrevétlenül végzi el a munka nehezét, míg az ön által választott illat csökkenti a betegeknél fellépő stresszt és türelmetlenséget.

Fogorvos

A fogorvos rendszeres látogatása egy szükséges rossz az egészségünk érdekében, annak ellenére, hogy az utóbbi időben rengeteget változott pozitív irányba mind az ellátás, mind a felszerelés. Ezzel együtt még mindig az első benyomás a mérvadó, és nehéz legyőzni a sok évi beidegződéseket is. Nem csak a dental fóbiások számára lehet kellemetlen az eugenol és egyéb összetevők jellegzetes szaga. Egy megfelelő, szagsemlegesítővel kombinált illat segítségével már a rendelőbe lépve felszabadíthatja betegeit a beidegződő, kellemetlen érzés alól.

A váróban megjelenő vizuális és akusztikus hatásoknak tökéletes kiegészítője lesz ez az illat, hiszen erősítik az emberekben a nyugalmat, türelmet, és komfortérzetüket.

Idősek otthona

A bejárat gyakorlatilag a ház névjegye, ebből kifolyólag nemcsak a berendezésének, hanem az illatának is megfelelőnek kell lennie. Ezzel nemcsak egy azonnali, kellemes élményt biztosít a belépő embereknek, hanem egy újfajta üdvözlési formával is kiegészíti a hagyományosat.

A jó illatú folyosók, szobák, közösségi és nappali szobák éppen olyan fontosak, mint a vizesblokkok szagmentessége. Ez összességében sokat javít a lakók és gondozók körülményien, valamint az otthon látogatók általi megítélésén. Mindemellett javítja a pszichikai jóllétet is. Azon területeken, ahol kiemelkedő szagterhelés jelentkezik, külön megoldással állunk rendelkezésükre. A legtöbb illatunk tartalmaz egy molekuláris szagsemlegesítőt, mely nem csupán rövidtávon elfedi, hanem tartósan megszünteti a szagokat. A lakók rokonai, az idősek maguk, és az ápolók is hálásak lesznek a levegő minőségének ilyen módú javításáért. Mert ahol jó illat van, ott szívesebben tartózkodunk, és kellemesebbnek ítéljük meg a környezetet!

Fizikoterápia

Egy diszkrét illat segítségével elérheti, hogy pácienseinek már a rendelőjébe belépve javuljon a közérzete. Nem számít, hogy a páciens gyógytornára, masszázsra vagy műtét utáni kezelésre érkezik, egy kellemes atmoszféra nagy szerepet játszik abban, hogy átadja magát a kezelésnek.

Ahogy az aromaolajos masszásoknál használt olajoknak gyógyító és relaxáló hatása kiterjed a testre, szellemre és lélekre, hasonlóan hatnak a levegőben terjedő illóanyagok is az emberre. A választott illatnak megfelelően lehet a hatás élénkítő, vitalizáló vagy nyugtató hatású.

A váróban elhelyezett illatosító, mely folyamatosan gondoskodik a megfelelő hangulatról, a jellemző szagokkal is könnyedén elbánik. Speciális szagsemlegesítőnknek köszönhetően búcsút inthet a gyógyító szerek, izzadtság, és egyéb szagoknak, és az így megteremtett harmonikus légkörben csökkenthető a stressz és türelmetlensége várakozó pácienseinek.

Szupermarket

A bevásárlás nem csak a szükséges áru beszerzéséről szólhat, könnyen élménnyé varázsolhatjuk! A megfelelő illat a megfelelő helyen manapság éppen úgy hozzátartozik az élménymarketinghez, mint a széles áruválaszték, kedves személyzet, átlátható, forgalomnövelő áruelrendezés, illő megvilágítás és célcsoport orientált zene. A vásárlónak jól kell éreznie maghát az áruházban, így tovább marad, többet vásárol.

Köztudott, hogy a legtöbb vásárlási döntést spontán hozza meg az ember. Minden vásárló, aki bevásárló cédula nélkül érkezik, egy jól kiválasztott illat segít meghozni vásárlással kapcsolatos döntéseket. Egy ínycsiklandó kávé illat, a friss kenyér vagy a sütemény illata már messziről csábít, ugyanúgy ahogy a friss eper illata a gyümölcsök felé csalogatja az embereket, akik alig várják, hogy beleharaphassanak a zamatos gyümölcsbe! Onnan egy édeskés bonbon illattal az édességek, bonbonok felé haladhatunk tovább, ahol egy kakaó illattal tehetjük fel az i-re a pontot. Egy friss citromillat a tisztaság érzését kelti a csemegepultok körül, a drogéria részlegen púderes, tiszta illatokkal ébreszthetünk kellemes emlékeket. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt…

Műszaki áruházak

Itt is érvényes, hogy az eladáshoz minden érzékre hatni kell. Az üzletbe lépve mind a látványvilágban, mind akusztikailag komoly impulzus éri a látogatós, ami hiányzik, az az illat. Képzelje el, ahogy egész nap finom kávé, cappuccino illat lengi körül a kávégépeket, a fehéráru részleget frissen mosott ruha illata lengi be, a CD / DVD osztályon egy kellemes illat bírja vásárlóit maradásra, válogatásra. Egy csekély ráfordítással könnyedén kiemelheti bizonyos árucsoportokat, rájuk irányíthatja vásárolói figyelmét, növelheti az üzletben tartózkodás idejét, ezáltal növelheti a forgalmat!

Optika

Majdnem minden ismert Designer márkának van a ruhák, parfümök, ékszerek mellett egy saját szemüveg, napszemüveg kollekciója is. Emelje üzletét a konkurencia fölé, és illatosítsa be az üzletét egy elegáns Designer illattal! Szinte észrevétlenül emelheti még egy szinttel a luxus irányába a környezetet. Ráadásul az illatnak köszönhetően, ha többet is maradnak, vagy többet is kell várniuk, kiegyensúlyozottabban és türelmesebben teszik azt!

Divatház

A divatvilág és az illatok mindig összetartoztak. Gondoljunk csak arra, hogy számos tervező, híresség és divatház megálmodta és megalkotta saját illatát. Szigorúan véve megkerülhetetlen része a divatnak, mondhatni az illatok teszik fel az i-re a pontot. Egy kellemes illat szerves részét tudja képezni az üzletnek, és legalább akkora jelentőséggel bír, mint a megfelelő zene, berendezés, megvilágítás. Lehetősége nyílik, az un. sziget illatosítással külön illatokkal más-más hangulatot teremteni a férfi, női, gyermek, sport, stb. részlegen, melynek köszönhetően az exkluzívabb környezet még inkább meghozza ügyfelei vásárlási kedvét. Illataink közül sok tartalmaz egy szagsemlegesítő formulát, mely segítségével a próbafülkék környékén is mindig friss, üde környezetet érhet el.

Másik lehetőség, hogy az évszaknak megfelelően válasszon illatot, így az új kollekciókat új illatokkal mutathatja be. Ráadásul ezek az illatok minden évszak vidám oldalát hangsúlyozzák, így könnyen tereli el a figyelmet a kinti borongós időről, vagy elviselhetetlen melegről. Az ügyfelek ezért jól érzik magukat az üzletben, tovább maradnak, nyugodtan, jó közérzettel nézelődnek, így növekszik a vásárlási kedv és az impulzusvásárlás esélye is!

Autókereskedések

A megfelelő illat kiválasztása a szalonban egyedi és optimális környezetet teremt a vevők bizalmának erősítéséhez. A jellegzetes „új autó” szag helyettesíthető egy exkluzív bőr illattal, esetleg a friss tavaszi fű illatával. A friss illat meghozza az ember kedvét az autó kiránduláshoz, a bőr illata pedig hangsúlyozza a luxust és a magas felszereltséget.  A szalon különleges hangulatát erősíthetjük ezzel az eszközzel, ügyfelei tudat alatt érezhetik azt, hogy minőséget kapnak, valamint nyitottabbá, befogadóbbá és hűségesebbé válnak.

Benzinkutak

Nagy valószínűség szerint minden benzinkút üzemeltető vágya, hogy látogatói ne csak a tankolást fizessék ki, hanem jól érezzék magukat az állomáson, és kicsivel több időt töltsenek ott, mint eredetileg tervezték. A Reima professzionális megoldásaival és természetes illataival ez könnyen kivitelezhető!

Az ügyfél tankolt, és belépve az épületbe egy csábító kávé illat fogadja. „Jól esne most egy csésze kávé…” jön a jellemző reakció. Amíg elkészül a kávé, választ hozzá még egy süteményt, egy újságot, talán néhány édességet is a gyerekeknek. Az illat nélkül jóllehet, csak a tankolást fizette volna ki.

Mindenki tudja, hogy az automatáknak még illatuk sincs. A kávé pedig csak rendelés után, főzés közben engedi szabadjára aromáját. De ki főz egész nap kávét? Illataink segítségével ellenben folyamatosan jelezheti: van még, rendeljen bátran!

Sport üzletek

A legtöbb sportáruház hasonlít egymásra. Hasonló az áruválaszték, az üzlet felosztása, de a kínálatban szereplő különféle márkák is sokban hasonlítanak egymásra: hasonló színvilág, hasonló design. Hogyan tűnhet ki az üzlete ebből a világból? A megfelelő illat segítségével! Próbálja ki profi megoldásunkat és az úgy nevezett sziget illatosítást!

Képzelje el, ahogy az üzletbe belépve vitalizáló illat fogadja, gyakorlatilag megjön az ember kedve a mozgáshoz. Ez az illat elkíséri a fitnesz termékekig. Innen továbbhaladva például a fürdőruhák felé kókuszos naptej illat juttatja eszébe kedvenc nyaralását. A túra és hegymászó ruhák környezetében friss hegyi mezők illata fogadja. Szintén nem érdektelen, hogy illataink többsége tartalmaz egy speciális szagsemlegesítőt, melyek sikeresen birkóznak meg a testszaggal, az új termékek csomagolásának szagával és más előforduló kellemetlen szagokkal is!

Ékszerbolt, Órabolt

Egy ékszerüzletben természetesen a megfelelő megvilágítás, fényviszony a legfontosabb. Minden alkalommal lenyűgöző, ahogy a fény ezer színnel játszik a különféle drágaköveken és a luxus órák lünettáján. Mivel lehetne még kiegészíteni az üzlet hangulatát? Egy hasonlóan exkluzív illattal! Ezzel egy további, nagyon fontos érzékszervre tud hatni az eladótérben. Emelkedjen ki versenytársai közül, és csábítsa ügyfeleit az illatok segítségével magához. Egy jól megválasztott illat segítségével növeli ügyfelei komfortérzetét, pozitívabban ítéli meg a környezetet, és szívesebben tér vissza, ajánlja tovább szolgálatait.